Obrazec za akreditacije:

Če se želite akreditirati za določeni dogodek, ki ga organizira KD Veseli dihurčki, vas naprošamo, da to storite z izpolnitvijo spodnjega obrazca.
Odkar imamo na voljo ta obrazec, je le-ta edina oblika akreditiranja, ki jo sprejemamo.
Rok za akreditacijo je najkasneje 14 dni pred dogodkom. Nekaj dni po poteku roka za akreditiranje boste prejeli obvestilo, ali je bila vaša akreditacija potrjena ali zavrnjena.
Razni kvazimediji, kot so blogi in neki xy spletni portali, časa za izpolnjevanje obrazca raje sploh ne tratite, ker vas bomo avtomatično zavrnili.
Če vam naš obrazec slučajno povzroča težave, preberite kratka navodila spodaj.

Navodila za izpolnjevanje obrazca:
Prireditev (izberi):


Ime medija:
Tip medija:
Opis medija: (na kratko)
Odgovorna oseba:
Kontakt odg. osebe: (e-pošta, telefon)

Novinar:
Fotograf:
Snemalec:
drugo: (funkcija in ime)
drugo: (funkcija in ime)

Objave pred prireditvijo:

Objave po prireditvi:


E-mail naslov za potrditev akreditacije:Ko kliknete "Pošlji", počakajte nekaj sekund na potrditev.
Opombe:Z oddajo prošnje za akreditiranje potrjujem, da sem seznanjen s pravili akreditiranja. Dovoljujem, da Kulturno društvo Veseli dihurčki moje osebne podatke uporabi za namene obravnave prošnje za akreditacijo. Soglasje za obdelavo osebnih podatkov lahko kadarkoli prekličem s pisno zahtevo, poslano po elektronski pošti na naslov dirty_skunks@hotmail.com ali po pošti na naslov Kulturno društvo Veseli dihurčki, Barvarska steza 9, 1000 Ljubljana.

Kulturno društvo Veseli dihurčki bo kot upravljavec osebnih podatkov, ki jih pridobi preko obrazca za akreditiranje, uporabljal izključno za naslednje namene:
• presojo prošnje za akreditacijo (potrditev ali zavrnitev),
• obveščanje prosilcev o potrditvi ali zavrnitvi akreditacije.

Vsi podatki bodo hranjeni v bazi podatkov Kulturnega društva Veseli dihurčki, ki zagotavlja, da se osebni podatki posameznika obdelujejo izključno za namene obdelave prošenj za akreditiranje. Z vsemi dodatnimi informacijami glede varstva vaših osebnih podatkov, nameni obdelave, roki hrambe, kategorijami uporabnikov in vašimi pravicami se lahko kadarkoli seznanite v Politiki zasebnosti Kulturnega društva Veseli dihurčki.

(Če obrazec za akreditacije slučajno ne deluje, ali pa bi se radi kako drugače dogovorili glede medijskega pokrivanja, nam pišite.)