UNDYING

Bio:
Eden izmed najbolj znanih in najboljših ameriških metalcore bandov kar jih danes še obstaja. Mnogi sicer menijo, da naj bend nebi obstajal več; saj so zamenjali že celo serijo članov ampak kaj zato. Sporočilo in glasba ostajata nespremenjena.
Band se je razvil iz pepela sXe vegan banda "Prayer for cleansing", ki je pred kratkim spet začel delovati, nekateri ustanovni člani pa prihajajo tudi iz nepozabnega punk/hardcore/metal akta, Catharsis. Nekateri člani so kmalu zapustili Undying in mnogi od njih sedaj igrajo pri "Between the buried and me" ali pa v kakih drugih projektih. Undying so na začetku imeli moškega vokalista, ki pa jih je zaradi raka na grlu zapustil. Precej uspešno ga je nadomestila Logan White, ki se je izkazala za super zamenjavo, tako vokalno, kot tudi na odru, kjer predstavlja čisto zgoščeno energijo.
Undying sicer niso sXe, se pa predstavljajo kot vegan band. To je tudi ena izmed mnogih tematik v njihovih polnih in sladkih besedilih, ki jih mnogi označujejo za nekaj najboljšega kar je hardcore band kdajkoli napisal. Če so vam anarhistični nazori blizu, če pogrešate besedila, kot so jih pisali Catharsis, potem je to stvar za vas. Zagotovo nekaj najbolj intiligentnega in polnega!
Band ima za sabo 3 izdaje, prvi EP se je imenoval "This days all gods die", druga full length plošča, "Whispered lies of angels" se je zapisala v srca mnogih fanov kot nekaj najboljsega kar je metalcore žanr dal iz sebe, nazadnje pa so nas počastili z "At history's end".
Če ste pristaši dobrih političnih besedil, ki jih v hardcoru manjka, če ste jih v Postojni leta 2003 zamudili in če bi radi doživeli v živo resnično dober koncert, potem poskrbite, da na tem spektaklu ne boste manjkali!
Undying Website