LOS NIPPLES

Bio:
Los NipplesZačelo se je romantično...februarja leta 2004, smo se skupaj dobili, kitarista Miha Zagozda - Meeehey in Gašper Konkolič - Konky, basistka Tina Mackovšek ter bobnar Blaž Babnik, ki zdaj svoj kruh služi kot kitarist v Štajerski(Štajer-SKA).
Za izgubljenim bobnarjem smo sicer žalovali, a avgusta dobili odlično zamenjavo, Tijaža Messca, kateri je svoj čas tolkel za Skalala.
Ko smo se v tej zasedbi nekako ustalili smo dolgo časa iskali primernega vokalista. Nekaj časa je poiskušala Eva Verdel ter še nekaj drugih kandidatov, ki pa so se menjavali celo leto. Maja 2005 smo si končno izborili vokalista Matevža Vugo (bivši Out Of Style) in špilali smo srečno do konca ...
V bistvu je pravljico že prej pokvaril nas Tijaž, ko nas je zaradi "študija" zapustil za pol leta in odšel na kanarske otoke (Tenerife). Vsi smo ga zvesto čakali, razen basistke Tine, ki ni prenesla dejstva da ga ni.
Spet se je začel lov, tokrat za basistom, našli smo Tadeja Sevška, vendar se je na vsezadnje, od novembra 2005, obdržal Žiga Kolar - Žigec.
Takšna je nasa končna punk-rock zasedba, vendar ne smemo pozabiti še na velike malenkosti. To so vsi trobentači, ki smo jih sproti 2 leti nesrečno iskali, za našo SKA tretjino. Trobili so odlični Sergej , kasneje Blaž Karner po dveh letih iskanja pa smo "mel dost sranja" in si ga kar sposodili od dobrih kolegov - Štajercev (Štajer-SKA; pač je težko najdit dobrga trobentača). Mitja Podreberšek - Mičo (ES-TA) nas tako spremlja že od začetka leta 2006...z njim pa je ska, punk-rock zasedba dokončna in popolna.
Los Nipples Website
Los Nipples @ MySpace