KARIOT

Bio:
SLO:
KariotKarijot je mesto v biblični Judeji, znano kot kraj srečanj in križišč. Prav tako band Kariot simbolizira srečanja različnih oseb iz različnih krajev po Sloveniji, ki so se našli na enem mestu, z željo po ustvarjanju in vplivu.
Zgodba se je začela v januarju 2015, ko so vokalist Denis Jambrošić, kitarista Rok Barle in Greg Markovski ter bobnar Žiga Ravšelj zapustili prejšnji skupni projekt ter ustanovili band Kariot v želji po ustvarjanju drugačne, svobodnejše in bolj dinamične rock glasbe. Že v prvem tednu novega leta so se, še brez basista, odpravili v studio in posneli skladbo Schizo, ki bo postala prvi singel novega projekta.
Proti koncu januarja se jim je kot zadnji del celote pridružil še basist Tilen Sušnik.
Zdaj popolna ekipa že ustvarja in snuje napade na slovenske in tuje odre.

ENG:
Kerioth (slov. Karijot) is a biblical town in Judea, known as place of meetings and crossroads. Band Kariot also symbolizes meetings of different persons from different places in Slovenia, that found each other on one place with desire to create and influence.
The story has began in january 2015, when vocalist Denis Jambrošić, guitarists Rok Barle and Greg Markovski and drummer Žiga Ravšelj left their former project and created Kariot with wish to play different, free and more dynamic kind of rock music. In first week of january they already recorded a song Schizo, that will become band's first single.
At the end of january the band was joined with bassist Tilen Sušnik.
Now complete team already creates and devises attacks on slovenian and foreign stages.
Kariot @ Facebook
Kariot @ YouTube