ICE ON FIRE

Bio:
Ice on Fire Zgodba banda Ice On Fire sega v leto 2012 ko so takrat "fazana" in sošolca Amadej in Johnny ter leto starejši Nejc po nekaj prežuriranih petkov na avtobusni postaji v Novem mestu ugotovili da bi bil pravi žur če bi ustanovili band. Dejansko jim je to uspelo, saj je kot bobnar k skupini prišla Anja. Začelo se je nažiganje punkerski ritmov, ki pa so kar hitro dobro zazveneli in bend je začel razvijati v svojo smer glasbe katera pa je v teh letih zrasla na nivo s katerim se skupina hoče pokazati celotni javnosti.
Pred letom in pol se je bendu namesto Anje, ki je palčke odložila pridružil ker njen starejši brat Anže, kateri je s skupino že prej sodeloval kot glasbeni producent. Z njegovim prihodom se je začelo obdobje intenzivnega ukvarjanja s svojo glasbo ter snemanja prvega albuma "Dobro v slabem" kateri že dobiva končno obliko in bo izšel letos septembra.
Skozi 4 leta igranja si je skupina nabrala kar lepo število klubskih in seveda tudi večjih nastopov kot npr. ŠVIC festival, Schengenfest, Kongresni trg (finale Špil lige), festival VIČSTOCK (2015 in 2017), support band Big foot mammi, ROCK BOOM festival, motozbori itd.....
Stil benda je zelo moderen z polno energije, norosti oz. res vsega po malo a vendar izraz, ki bi najbolj opisal band je morda Melodic Hard rock, pomembno pa je tudi omeniti da so tudi band ki veliko stavi na besedila, katera so v slovenščini in njihov vpliv na poslušalca.
Ice on Fire @ Facebook
Ice on Fire @ Instagram
Ice on Fire @ YouTube